NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet

Hírek, információk

ENTAM tesztek

Kertitox Bóra 2000 32 DT: Technical paper, test report - azonosító H_ENTAM_1_2010; Kertitox FSZM 1000/18: Technical paper, test report - azonosító H_ENTAM_2_2010

Az ENTAM az európai országok hivatalos mezőgépminősítő intézeteinek hálózata, amelyek aláírtak egy megállapodást a közös tevékenységekre vonatkozóan. Ennek célja, hogy a mezőgazdasági gépek és berendezések üzemi, munka- és környezetvédelmi vizsgálatait magas szinten végezzék el és az eredményeket kölcsönösen elismerjék.

A gyártó kérésére a tesztvizsgálatokat jól felszerelt vizsgálóintézmények végzik el, nemzeti, európai és nemzetközi szabványok alapján, illetve a tagországok által egyeztetett megállapodások (módszerek) szerint, a gyártott gépek minőségének tökéletesítése érdekében.

A vizsgálati eredményekről nyomtatott jelentés készülhet, amelyet az ENTAM-hoz tartozó intézetek adnak ki, azzal a céllal, hogy a még fennálló akadályokat sikeresen leküzdhessék. Az ENTAM jelzést kérni és megkapni tehát bizonyítja, hogy a gyártó a nemzetközi piacon dolgozik, garantálja, hogy a gépre vonatkozó összes szabvány be lett tartva, továbbá elősegíti a gazdák számára a leghatékonyabb eszköz kiválasztását.

Honlapkészítés: Gigahertz Hungary Kft.